Tuesday, April 19, 2011

layan le kejap hee :)

hello hello !
hari ni aku takde mood lah ( biasalah pompuan kan :D )
kalau dah takde mood tu mestilah kene layan lawak an. so aku nak share sikit cerita lawak ni. memang lawak gile ah ! dah nama pon cerita lawak en :D 
korang layan je ah.

Boss berkata kepada Secretary : Kita akan outstation selama seminggu, jadi aturkan segalanya.

Secretary menelefon Suaminya : Untuk seminggu boss saya dan saya akan outstation, awak pandai2 jaga diri nanti¡

Suami menelefon Buah Hatinya : Isteri saya akan outstation selama seminggu, jadi mari kita habiskan masa bersama-sama¡ .

Buah Hati menelefon Murid tuisyennya : Saya kene bekerja selama seminggu, jadi awak tak perlu datang untuk tuisyen¡

Murid tuisyen tersebut menelefon Atuknya : Atuk, untuk seminggu saya takde kelas sebab cikgu saya sibuk. Mari kita habiskan masa bersama¡

Atuk (Boss) menelefon Secretary : Minggu ni saya nak abiskan masa bersama cucu saya.. Batalkan outstation tuh¡

Secretary menelefon Suaminya : Minggu ni boss saya ade kerja, kami dah membatalkan outstation tu¡

Suami menelefon Buah Hatinya : Kita tak dapat nak habiskan masa bersama untuk minggu ni, isteri saya dah membatalkan outstationnya. .

Buah Hati menelefon Murid Tuisyennya : Minggu ni kelas tuisyen mcm biase.

Murid Tuisyen menelefon Atuknya : Atuk, cikgu saya cakap minggu ni saya kene pergi kelas tuisyen. Sori, saya tak bleh temankan atuk.

Atuk(Boss) menelefon Secretary : Jangan risau, minggu ni kita outstation. Jadi uruskan semuanya..


sumpah lawak xD 
takleh tahan gelak ni HAHAHAHAHA !! (gelak  setan)
ending cerita ni  takde ending. haha
cerita ni berjaya menghilangkan stress aku !

2 comments:

salji chahaya said...

hee . lawak lawak :)

Nazatul Ashikin said...

pergghh...bila nk abis cite klu mcm nie..mmg lawak seyh..haha(berjaye jugak aisyah menghilangkan bosan )